Nieuws

Hoera, Heel Holland Bakt begint weer! Zouden de kandidaten deze tip al kennen?

heel-holland-bakt-versie-2.jpg

Wij zijn er al helemaal klaar voor: het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt. Vanaf vanavond nemen tien thuisbakkers het in dit programma tegen elkaar op. Voor wie vanavond met een extra lekker stukje taart voor de buis wil zitten, geven wij alvast een succestip voor je appeltaart.

Heel Holland Bakt: met André van Duin en tien nieuw kandidaten

Ha, heerlijk: onze zondagavond bestaat de aankomende acht weken weer uit verhitte bakkers, misbaksels, ‘lekkere brosse’ koekjes en taarten die te mooi zijn om op te eten. In het heerlijke bakprogramma van Omroep Max gaan deze kandidaten aan de slag met signatuuropdrachten en spektakelstukken in de hoop zich straks meesterbakker te mogen noemen.

Natuurlijk zijn ook culinair publicist Janny van der Heijden en meesterpatissier Robèrt van Beckhoven van de partij om als streng maar sympathiek juryduo de baksels te beoordelen. Dit seizoen is André van Duin de steun en toeverlaat van de kandidaten. Hij vervangt Martine Bijl die vorig jaar september een hersenbloeding kreeg en nog aan het revalideren is.

In deze eerste aflevering staan cake en mergpijpjes op het menu. Hmm…

Dit onverwachte ingrediënt maakt jouw appeltaart nóg lekkerder!

Wij hebben al helemaal zin gekregen om zelf weer aan de slag te gaan. Jij ook? Bak dan eens een appeltaart volgens het recept dat je altijd gebruikt en voeg daar dit onverwachte ingrediënt aan toe. Dit product smaakt heerlijk door de curry, op de pizza en in de pastasaus. Maar óók je zelfgemaakte appeltaart wordt dus lekkerder van deze natuurlijke smaakversterker. Waar we het over hebben? Over een teentje knoflook. Ja, echt! Dat zit namelijk zo.

We kunnen bijna niet wachten! En jij?

Zondag bij Max op NPO 1 om 20.20 uur. Foto: heelhollandbakt.nl

 

 

Ook interessant