Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Hoe konden we al die jaren zonder deze emoji’s?

emoticons.jpg

Kun je soms net niet de juiste emoticon vinden die de lading van je boodschap dekt? Vanaf deze maand wordt het een stuk makkelijker, want dan komen deze nieuwe smileys, figuurtjes en poppetjes erbij!

Sta je op het punt een ‘freakshake‘ te eten en wil je dit met je vrienden delen? Stuur ze een foto met een kwijlende smiley en daarna – als je hem op hebt – een smiley die groen ziet van misselijkheid. Of een ‘facepalm’-emoticon; goed te gebruiken wanneer je een stomme fout hebt begaan of gigantisch spijt hebt van iets. Ook leuk: een snotterende smiley en eentje die liegt, getuige de lengte van zijn Pinokkio-neus. En er is er al een die huilt van het lachen, maar binnenkort komt er ook een smiley die over de vloer kruipt van plezier.

emoticons1

Groene salade en broodje kebab

Voor de foodies is er ook extra keus: een gezonde kiwi bijvoorbeeld, een groene salade en een komkommer, maar ook een afhaalmaaltijd, een bord vol pannenkoeken en iets wat kan doorgaan voor een broodje kebab of shoarma. Voor natuurliefhebbers zijn er onder andere een neushoorn, een haai, vlinders en roosjes bijgekomen.

emoticons2

Dit zijn alle ruim zeventig nieuwe Unicode-emoticons.

 

 

 

 

 

Bron | De Telegraaf

Ook interessant