Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Hmmm! Heerlijke champignon-gehakttaart

champignon-gehakttaart.jpg

De afgelopen weken konden jullie stemmen op de recepten voor de Margriets Bakken met Passie wedstrijd, in samenwerking met Koopmans. En dat hebben jullie gedaan!

Champignon Gehakttaart

De stemmen zijn geteld en inmiddels zijn de drie winnende recepten bekend. Jeanine Kesselaar won met het recept van haar hartige champignon-gehakt taart. Makkelijk om te maken en snel klaar, maar bovenal ongelooflijk lekker!

Wil je deze overheerlijke champignon-gehakt taart ook eens maken? Jeanine deelt haar recept met ons in de online Bakclub van Koopmans.

Deel je passie voor bakken in de Bakclub
Ben jij op zoek naar lekkere bakrecepten? Wil je graag jouw recepten, ideeën en baktips delen met anderen? Dan is de Koopmans Bakclub echt iets voor jou. Hier kun je een eigen bakboek maken, waarin je recepten kunt verzamelen en je eigen recepten kunt toevoegen. Ook vind je er instructiefilmpjes en kun je lid worden van een bakclubje rondom een bepaald onderwerp, bijvoorbeeld hartige taarten. Of start zelf een bakclubje! Word dus lid en deel je passie voor bakken.

Een taart waar je blij van wordt
Jeanine maakt anderen ook graag blij met haar hartige taart: “Deze taart maakte mijn moeder al toen ik nog thuis woonde en dat deed ik toen ook wel eens. Nu maak ik de champignon-gehakt taart gemiddeld een keer in de maand en ook geef ik hem wel eens aan vrienden die bijvoorbeeld net verhuisd zijn. Ze hoeven de taart dan alleen nog maar even af te bakken. Serveer er een kom verse soep bij en je hebt een heerlijke maaltijd.”

Ook interessant