Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Fijn vooruitzicht: we gaan een lekker zonnig herfstweekend tegemoet

we-gaan-een-lekker-zonnig-herfstweekend-tegemoet.jpg

Hoewel we een paar regenachtige dagen achter de rug hebben, lijkt deze week toch nog mooi te gaan eindigen. Er is namelijk erg lekker weer op komst, wat betekent dat we tóch nog een zonnig herfstweekend tegemoet gaan.

En dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen!

Lekker herfstweekend

De afgelopen weken werden we geteisterd door enorme hoeveelheden regen en wind, maar volgens Maurice Middendorp van Buienradar ligt die periode nu achter ons. Het blijft namelijk voorlopig droog en in het weekend laat de zon zich zowel zaterdag als zondag ongeveer de helft van de dag zien. Dit betekent dan ook dat het perfect weer wordt om er lekker op uit te gaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie strandwandeling of een herfstige wandeling door het bos? Het kan allemaal!

Lees ook: De herfst in huis halen met dennenappels? Vergeet dan niet eerst dít te doen

Temperatuur

Trek wel een beetje een warme jas aan, want het zal niet heel warm worden. Woensdag ligt de temperatuur rond de twaalf graden en donderdag zal het gemiddeld elf graden worden. In het weekend blijven de temperaturen rond de dertien graden liggen, maar na het weekend gaat de temperatuur weer wat omhoog en kan het zelfs boven de vijftien graden worden. Helaas is de kans groot dat het dan ook weer een beetje gaat regenen, dus als je nog een mooie herfstwandeling wil maken, is dit weekend het perfecte moment om erop uit te gaan.

Bron | LINDA.nl
Beeld | iStock

Yeah, Margriet.nl is genomineerd voor Website van het Jaar 2020! 
Help jij ons winnen? Stem dan snel!

Voice Algemeen

Heb je geen tijd om vanuit je luie stoel je favoriete tijdschrift te lezen, maar wil je wél op de hoogte blijven van het beste van Margriet? Dan hebben wij iets leuks voor je: je kunt vanaf nu praten met Margriet via je Google Home óf Google Assistent op je telefoon of tablet. Zo heb je heel makkelijk toegang tot allerlei extra leuks. Benieuwd? Klik hier om direct met Margriet te praten. Meer uitleg nodig? Klik dan hier.

Ook interessant