Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Zo kunnen we tóch nog Nederlandse artiesten live zien

buma-awards-2020.jpg

Het zit er helaas even niet meer in om naar een concert, festival of kroeg te gaan. Toch kunnen we een aantal Nederlandse artiesten live gaan zien.

Dankzij Grolsch kunnen we thuis genieten van de #helpdehoreca Live Sessies.

#helpdehoreca Live Sessies

De horeca wordt zwaar getroffen door de huidige maatregelen, dus om hen een hart onder de riem te steken organiseert Grolsch samen met Nielson, Miss Montreal, Akwasi, Rob Dekay en Diggy Dex de Grolsch #helpdehoreca Live Sessies, een ode aan de horeca vanuit lege horecazaken door het hele land. Elke artiest speelt live vanuit een kroeg. Kunnen we tóch nog de kroeg in, zónder daadwerkelijk naar de kroeg te gaan!

Grolsch #helpdehoreca

Nielson trapt af

Vanaf vanavond, woensdag 15 april om 20.30 uur, zijn de #helpdehoreca Live Sessies te bekijken op het account van Instagram en Facebook van Grolsch. Nielson trapt af vanuit Het Magazijn in Dordrecht. De agenda van de andere artiesten worden later bekendgemaakt via Instagram en Facebook.

Waardebonnen

Vanaf eind april ontvang je bij aankoop van een krat Grolsch € 5,- korting op een waardebon van #helpdehoreca. Deze bon kun je op een later moment weer bij de horeca besteden. En zo heb je iets om naar uit te kijken!

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief

Bron | Grolsch
Beeld | Bruno Press

Ook interessant