Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Héél mooi nazomerweer in aantocht!

nazomerweer.jpg

Was je al begonnen met het opbergen van je zomerkleding? Niet doen! Er komt namelijk (onverwachts) toch nog héél mooi weer aan. Sterker nog: we gaan weer richting de dertig graden.

Volgens Weeronline loopt de temperatuur vanaf zondag weer op naar 25 en 30 graden. Daarnaast is de kans op regen zeer klein en laat de zon zich weer regelmatig zien. We krijgen dus toch nog die warme nazomer waar we allemaal op gehoopt hadden.

Heerlijke temperaturen

De nazomer zou minimaal een halve week gaan duren. Volgens de berekeningen is de kans 70% dat het na zondag 22 graden of warmer wordt en is de kans zelfs 50% dat het ergens in Nederland zomers warm wordt, met maxima van ruim 25 graden.

Verwachtingen

Dinsdag zet de zomer al een klein tandje bij en komt de middagtemperatuur uit op 21-24 graden. Het zonnetje is helaas niet heel vaak te zien op deze dag. Ook woensdag krijgen we weer te maken met heerlijke temperaturen, alleen is de kans dan groot dat we ook een regen- en onweersbui op ons dak krijgen. Vanaf donderdag wordt het weer grotendeels droog in Nederland en kunnen we genieten van temperaturen rond de 21 graden.

Bron | Weeronline |
Foto | iStock |

Ook interessant om te lezen

Ook interessant