Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Harry en Meghan gaan hun kant van het verhaal vertellen in ‘tell-all book’

harry-en-meghan-gaan-hun-kant-van-het-verhaal-vertellen-in-tell-all-book.jpg

Over prins Harry en Meghan Markle is de afgelopen twee jaar natuurlijk het nodige geschreven, maar wat hun kant van het verhaal is weten we eigenlijk niet. Binnenkort komt hier echter verandering in: de twee werken namelijk mee aan een nieuwe onthullende biografie.

Volgens de Britse pers houdt de koninklijke familie hun hart stevig vast…

Slechte verhoudingen koningshuis

Het koppel zou al geïnterviewd zijn en het gesprek zou vooral zijn gegaan over de agressieve Britse roddelpers maar ook over de koninklijke familie zelf én de familie van Meghan. De koninklijke familie is bang dat de biografie van Harry en Meghan de nodige stof zal doen opwaaien, omdat de slechte verhoudingen binnen het koningshuis waarschijnlijk worden belicht.

Schrijvers biografie Harry en Meghan

Schrijvers van het boek zijn de journalisten Omid Scobie and Carolyn Durand, die onder andere voor Harper’s Bazaar en Elle hebben gewerkt. Het boek zal zo’n 320 pagina’s bevatten en heeft de werktitel: ‘Thoroughly Modern Royals: The Real World Of Harry And Meghan’. Het boek zou eigenlijk al in juni worden uitgebracht maar vanwege het coronavirus is de releasedatum verplaatst naar ergens in augustus.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron  | Vanityfair
Beeld | Brunopress

Wil je je moeder verrassen met een leuk cadeau voor Moederdag? Ga dan voor een Bladcadeau! Hier doe je haar weken- of zelfs maandenlang plezier mee en je hebt keuze uit ruim honderd tijdschriften. Extra fijn: t/m 10 april bestel je een Bladcadeau met 15% korting én wordt het gratis bezorgd vanaf € 15,00. Kijk snel op bladcadeau.nl.

Ook interessant