Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Harry en Meghan kondigen de komst van een tweede kindje aan met prachtig kiekje

harry-en-meghan-kondigen-de-komst-van-een-tweede-kindje-aan-margriet.jpg

De kleine Archie krijgt er binnenkort een broertje of zusje bij. Een woordvoerder van Prins Harry en Meghan Markle heeft namelijk laten weten dat het stel in verwachting is van hun tweede kindje.

De woordvoerder bevestigde het heugelijke nieuws aan tijdschrift People en Skynews. Ook werd er op Twitter een prachtig kiekje gedeeld van de zwangere Meghan en Harry. Het kiekje is gemaakt door een bevriende fotograaf.

Tweede kindje

Op de foto is duidelijk te zien dat Meghan al een klein buikje heeft. Meghan en Harry liggen op het gras terwijl ze elkaar stralend aankijken. De woordvoerder van het stel heeft niet laten weten wanneer Meghan is uitgerekend en de kans is ook klein dat ze dit bekend zullen maken. Het is het tweede kindje voor Meghan en Harry, die ook al een zoontje hebben, genaamd Archie van bijna twee jaar.

Miskraam

Meghan bracht eind vorig jaar nog het verdrietige nieuws naar buiten dat ze een miskraam heeft gehad. De vrouw van Harry deed dit in een speciaal opiniestuk in ‘The New York Times’ in de hoop dat ze zo het taboe rond het verliezen van een kindje kon doorbreken. Meghan schreef dat het verliezen van een kind de meest ondraaglijke vorm van rouwen is en dat weinig mensen erover praten. Zij en Harry kwamen erachter dat als er honderd vrouwen in een ruimte staan, tien tot twintig van hen een miskraam hebben gehad. “Ondanks deze gemeenschappelijke pijn, blijft het gesprek erover taboe.”

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.   

Bron | RTL Nieuws, Twitter
Beeld | Getty

Ook interessant