Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Helemaal hip: het haken van een ‘kattenbank’ voor je kat

helemaal-hip-het-haken-van-een-kattenbank-voor-je-kat.jpg

Ben je na al het puzzelen en bakken wel toe aan een nieuwe hobby? Dan hebben wij een leuke bezigheid voor je gevonden! Het haken van een kattenbank is momenteel namelijk helemaal hip. En het leuke is: je maakt er je kat ook nog eens blij mee!

Helemaal nieuw is deze hobby overigens niet: de eerste ‘kattenbank’ werd in 2009 al op internetforum Reddit gedeeld, maar in de afgelopen maanden komen er opvallend veel nieuwe kattenbanken voorbij.

Leuke hobby

Nu is het natuurlijk wel de vraag of je kat zo aardig zal zijn om ook daadwerkelijk gebruik te maken van de bank, maar zo’n mini-bankje ziet er in ieder geval al heel gezellig uit in je huis. Daarnaast is haken ook nog eens een leuke hobby om je in quarantainetijd mee te vermaken.

Lees ook: zo maak je van je balkon een echt kattenparadijs

Patroon en inspiratie voor de kattenbank

Voor iedereen die geen idee heeft waar ‘ie mee moet beginnen, staat hier een heel handig patroon voor een kattenbank. En natuurlijk hebben we ook nog een paar leuke foto’s voor je verzameld, ter inspiratie:

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron  | My Modern Met
Beeld | iStock, Instagram

Voice Algemeen

Wil jij meer van dit soort handige tips en lifehacks, zónder dat je ernaar hoeft te zoeken? Krijg ze dan nu dagelijks te horen van Margriet! Via de Google Assistent op je telefoon of tablet, óf je Google Home, kun je heel makkelijk met Margriet praten en dagelijks de slimste en handigste tips krijgen. Klik hier om direct de tip van vandaag te beluisteren. Meer uitleg nodig? Klik dan hier.

Ook interessant