Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Guus Meeuwis heeft héél goed nieuws voor zijn (voetbal)fans

groots-met-een-zachte-g.jpg

Guus Meeuwis treedt ook dit jaar weer op met zijn concertreeks Groots met een zachte G. Het was al bekend dat de zanger op 12 en 13 juni de sterren van de hemel zou spelen in het Philips Stadion in Eindhoven. Misgegrepen bij de kaartverkoop?

Dan hebben we heel goed nieuws: Guus geeft op 14 juni nog een extra concert, om een heel leuke reden.

Voetbal is muziek

Guus Meeuwis is een groot liefhebbers van het nationaal elftal. “Voetbal is muziek”, aldus de zanger. En toevallig vallen zijn concertreeksen vaak samen met het EK- of WK-voetbal. Nu duidelijk is dat Oranje ook dit jaar weer op het EK is, heeft hij besloten een extra concert toe te voegen. Een concert, waarbij je niets van de voetbalwedstrijd hoeft te missen.

Guus Meeuwis én Nederland – Oekraïne

Op 14 juni kun je in het stadion genieten van de grootste hits van Guus, en tussendoor het EK-duel tussen Oekraïne en Nederland aanschouwen. “Het is een traditie geworden waarvan ik héél blij ben dat we die eindelijk weer kunnen voortzetten”, zeg Guus. “Voetbal kijken is het allermooiste in een stadion. Om dat feest en die euforie in een stadion met 35.000 man te delen is echt waanzinnig. Onze bezoekers hebben door de jaren heen bewezen een feestje te kunnen bouwen. Groots is onbedoeld een geweldig alternatief geworden voor het bezoeken van de echte wedstrijd. Ik kijk er enorm naar uit!”

En geen zorgen: Guus staat tijdens dit ‘voetbalconcert’ net zo lang op het podium als tijdens de reguliere concerten op 12 en 13 juni. Het concert begint op 14 juni alleen al wel om 18.00 uur, zodat de zanger direct na zijn optreden samen met zijn fans de wedstrijd kan bekijken op het grote scherm.

Voetbalconcert in het jubileumjaar

De zanger viert komend jaar een bijzonder jubileum: het is 25 jaar geleden dat hij zijn ultieme hit Het is een nacht uitbracht. Daarnaast is het in 2020 vijftien jaar geleden dat de Groots met een zachte G-concerten geboren werden. Genoeg redenen om erbij te zijn, dus.

Wil jij dit concert niet missen? Ga dan snel naar de Margriet Shop. Hier ontvang nu tijdelijk een gratis rang-upgrade bij elk ticket voor Groots met een zachte G. Wees er snel bij, want de actie loopt nog maar tot 15 december en op=op!

 

Beeld | ANP

Ook interessant