Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Guus Meeuwis geeft ‘Groots Junior’-concert speciaal voor UNICEF

guus-meeuwis-geeft-groots-junior-concert-speciaal-voor-unicef.jpg

Guus Meeuwis viert dit jaar met een knalfeest het vijftienjarig jubileum van zijn ‘Groots met een zachte G’-concerten. Ook maakt de Brabanste zanger bekend voor de tweede keer een concert speciaal voor kinderen te geven: ‘Groots Junior’.

Groots Junior was vorig jaar zo onwijs leuk dat we niet lang hebben getwijfeld om het nog een keer te doen”, aldus Guus Meeuwis.

Junior Managementteam

Omdat het organiseren van een concert voor kinderen heel andere koek is, heeft Guus Meeuwis ook deze keer weer een speciaal Junior Managementteam in het leven geroepen. Deze groep van zes kinderen adviseert Guus op allerlei fronten tijdens de voorbereidingen. Gastartiestenmanager Rosanne (11) vertelt vol trots dat Suzanne & Freek komen optreden.

UNICEF

Groots Junior vindt op woensdag 10 juni plaats en staat in het teken van UNICEF. Guus Meeuwis is Ambassadeur van  ’s werelds grootste kinderrechtenorganisatie. Met Groots Junior wil de zanger op een leuke manier aandacht vragen voor het werk dat UNICEF en in het bijzonder haar ‘eerste duizend dagen’-voedingsprojecten.

“Een op de drie kinderen in de wereld is niet goed gevoed. Kinderen die slecht gevoed zijn tijdens hun eerste duizend levensdagen hebben minder kans te overleven en kunnen een onomkeerbare groei- en/of ontwikkelingsachterstand oplopen.” Guus roept dan ook samen met zijn Junior Managementteam bezoekers en bedrijven op om geld te doneren.

Groots Junior

Groots Junior

Bezoekers van Groots Junior worden getrakteerd op de bekende Groots met een zachte G-elementen, zoals een spectaculair decor, mooie lichtshow en special effects. Er wordt rekening gehouden met de leeftijd van de jonge bezoekers; zo zijn er zitplaatsen op het veld, is er ruimte om te dansen en zijn er hapjes en drankjes. Guus zal zijn bekende hits laten horen en er zijn verschillende gastoptredens.

De openbare kaartverkoop voor Groots Junior start donderdag 13 februari om 09.00 uur via GuusMeeuwis.nl. Kaarten voor de reguliere Groots met een zachte G-concerten zijn reeds in de verkoop.

Groots met een zachte G

Ook zijn volwassen fans kunnen het vijftienjarig jubileum van Groots met een zachte G meevieren. De show zijn dit jaar op 12, 13 en 14 juni. De show op 14 juni heeft een extra oranje tintje. Je kunt dan ook meekijken naar de EK voetbalwedstrijd Nederland-Oekraïne op grote schermen.

In de Margriet voordeelshop koop je je kaartjes al vanaf €39,50 inclusief 3 consumptiemunten.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Beeld | Bart Heemskerk

Ook interessant