Nieuws

Goede voornemens? Déze sterrenbeelden houden zich er meestal niet aan

deze-sterrenbeelden-houden-zich-meestal-niet-aan-hun-goede-voornemens.jpg

Begin jij elk nieuw jaar weer met een lijstje goede voornemens, om ze na een paar weken alweer op te geven? Wees vooral niet te streng voor jezelf: de kans is namelijk groot dat je er niks aan kunt doen en dat het gewoon aan je sterrenbeeld ligt.

De volgende sterrenbeelden staan er namelijk om bekend dat ze hun goede voornemens meestal niet lang volhouden.

Kreeft

Kreeften houden niet van verandering. Ze zijn ontzettend gehecht aan hun oude gewoontes, wat het nogal lastig maakt om zich aan hun goede voornemens te houden. Het duurt dan ook meestal niet lang voordat kreeften tóch weer die sigaret opsteken of hun abonnement bij de sportschool opzeggen.

Lees ook: Goede voornemens volhouden? Deze 8 apps op je telefoon kunnen helpen

Steenbok

Steenbokken staan erom bekend dat ze nogal lui zijn. Aartslui om precies te zijn. Daarnaast zijn ze ook nog eens ontzettend ongeduldig: ze willen het liefst meteen resultaat zien, anders geven ze het op. Dit maakt het er dan ook niet makkelijker op om goede voornemens vol te houden.

Tweelingen

Tweelingen staan bekend om hun wispelturigheid, iets wat ook invloed heeft op hun goede voornemens. Ze veranderen namelijk om de haverklap hun doelen voor het nieuwe jaar. Waar ze in de eerste week van het nieuwe jaar nog vol goede moed in de sportschool staan, kunnen ze een week later besluiten dat ze toch geen zin hebben om te sporten en liever op vakantie gaan. Om dan vervolgens weer terug te komen met allerlei andere nieuwe goede voornemens.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | AndC
Beeld | iStock

Ook interessant