Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Goed nieuws: je kunt nu je eigen Tony’s Chocolonely-reep samenstellen

goed-nieuws-je-kunt-nu-online-je-eigen-tonys-chocolonely-reep-maken.jpg

Heb je altijd al je eigen Tony’s Chocolonely willen mixen? Dan hebben we goed nieuws, want vanaf morgen kan het. Je moet er wel voor naar Amsterdam.

In de Tony’s Super Store in de hoofdstad kun je aan de slag met de Choco Machine. En daarmee kun jij als ware chocoliefhebber zelf bepalen wat je in je chocoladereep wilt hebben. Het resultaat is je eigen Tony’s Unlimited.

Maak je persoonlijke combi

De machine is verbonden aan een tablet in de winkel waarop je een geheel eigen chocoladereep kunt samenstellen. De keuze bestaat uit melk, wit, puur of een mix van chocosoorten. Daaraan mag je nog maximaal drie ingrediënten toevoegen. Van framboos tot karamel, maar ook blauwe of roze muisjes. Leuk extraatje: je kunt ook je eigen verpakking laten drukken.

Eerlijk delen

Het maken van de reep duurt ongeveer 45 minuten. Je unieke chocoladereep kost €7,50. Goed om te weten: hij bestaat uit twee halve repen. Eentje voor jezelf en de ander om te delen, zo meldt het chocolademerk op zijn website.

Doe het lekker zelf

De mensen achter het populaire merk, waarvan Keuringsdienst van waarde-presentator Teun van de Keuken de naamgever en initiatiefnemer is, krijgt dagelijks veel smaakverzoeken. Zo veel zelfs dat Tony’s heeft besloten zijn klanten zelf te laten bepalen wat ze wel en niet in hun chocoladereep willen.

Bronnen | Tony’s Chocolonely, lindanieuws.nl
Foto | ANP

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant