Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Goed nieuws: dít bekende warenhuis keert terug als online winkel

warenhuis.jpg

Was je ook zo verdrietig toen V&D eind 2015 failliet ging? Dan hebben wij goed nieuws voor je: vanaf morgen kun je weer naar hartenlust shoppen bij je favoriete warenhuis!

V&D (de afkorting van Vroom & Dreesmann) keert terug als online warenhuis en zal zich gaan richten op de ‘interesses van de actieve 40+’ers, zoals reizen, hobby’s, gezondheid, wonen, tuin én mode.

Doorverkocht

De warenhuisketen V&D werd eind 2015 failliet verklaard. De merkrechten van V&D werden niet lang daarna verkocht aan CoolCat-oprichter Roland Kahn, zijn rechterhand Jaco Scheffers en oud-Hema-topman Ronald van Zetten. De verantwoordelijke directeur van de nieuwe webshop is Alexander van Slooten.

Veel vraag naar

Hoewel de opkopers eerder nog verklaarden geen heil te zien in een V&D-webshop, zijn ze toch van gedachten veranderd. “We bleven er veel vragen over krijgen. Van leveranciers en van klanten. De doelgroep 40-plussers wordt nu door niemand goed bediend,” aldus Van Zetten.

Bekende oude merken

De nieuwe webshop moet volgens de ondernemers ‘een vervolg geven aan de rijke historie van Vroom & Dreesmann’. Bekende merken uit het verleden van het warenhuis, zoals Liv, Soho en Prijzencircus zullen dan ook in de nieuwe webshop te vinden zijn.

Bron | AD |
Foto | iStock |

Ook interessant om te lezen

Ook interessant