Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Glennis Grace wint America’s Got Talent niet: dit is haar reactie

glennis-grace-reactie-americas-got-talent.png

Ze heeft een dag in onzekerheid moeten leven na haar finale-optreden in America’s Got Talent, maar afgelopen nacht kreeg Glennis Grace eindelijk het verlossende antwoord te horen. Helaas keert de zangeres niet met de winst terug naar Nederland, maar wél met opgeheven hoofd. “Het bereiken van de finale was eigenlijk mijn doel.”

Tegen NOS vertelt Glennis voldaan te zijn. “Er is natuurlijk een kleine kans dat je gaat winnen,” aldus de lady of soul. “Ik ben hier zes maanden geleden aan begonnen met heel veel twijfel, en kijk hoe ver ik ben gekomen. Dat is al een overwinning.”

Amerikaanse tour

Bovendien is ze ervan overtuigd dat het avontuur hier niet eindigt. “America’s Got Talent is een platform voor mij,” vertelt de finaliste. “Het is duidelijk: het gaat nu pas echt beginnen.” Er zijn namelijk plannen voor een Amerikaanse tour; de details zijn echter nog niet uitgewerkt. “Maar er is veel animo voor, dus dat moet je dan pakken.”Met het nummer Run van Snow Patrol nam Glennis het op tegen negen andere artiesten, maar wist ze helaas niet de top vijf te bereiken. Grace: “Het belangrijkste voor mij is, dat ik in de harten van de Amerikanen sta. Als ik naar mijn sociale media kijk, is dat best gelukt.”

Nederland

Of Glennis haar muzikale carrière in Nederland achter zich laat? Ze belooft van niet. Zo heeft ze nog enkele optredens staan, zoals haar Whitney Tribute in het Amsterdamse AFAS Live. “Dat zal ik altijd blijven doen. Ik heb mijn land zo gemist. Mijn eigen huis, familie en vrienden om me heen, gewoon even geen druk. Ik ga gewoon even overdenken wat er is gebeurd, daar heb je hier de mogelijkheid niet voor. Alles gaat zo snel.”

Bekijk hieronder het optreden waarmee Glennis de jury omver blies in de finale:

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | NOS
Beeld | still uit video

Ook interessant