Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Glennis Grace verrast finaliste Sezina van The voice kids

glennis-grace.jpg

Het was een bijzondere avond voor de veertienjarige zangeres Sezina. Het meisje uit Team Borsato zong de sterren van de hemel. Helaas won ze niet het muzikale talentenprogramma The voice kids, maar werd ze wel door Glennis Grace uitgenodigd om komend najaar samen met haar te komen optreden in Ahoy!

Sezina nam het in de finale op tegen Ralph, Robin en Silver. Alle kinderen zongen een duet met een bekende artiest. Silver deed dat met zijn coach Ali B, Robin uit Team Anouk zong een duet met Nielson. En Ralph had de eer om op te treden met coach Ilse DeLange.

Doorbraak voor Glennis

Sezina vertolkte samen met Glennis Grace het nummer One moment in time van Whitney Houston. Voor Glennis was het een bijzondere ervaring. Zij zong namelijk als zestienjarig meisje datzelfde nummer tijdens haar deelname aan talentenprogramma De soundmixshow. Voor Glennis betekende dat destijds het begin van een mooie zangcarrière. Nu was ze geraakt door de zangkwaliteiten van Sezina. Ze vond haar zo goed dat ze besloot de veertienjarige te vragen een gastoptreden te geven tijdens de Whitney Houston Tribute-concerten waarmee Glennis in september te zien zal zijn in Ahoy.

 

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

 

Finalemateriaal

Zangtalent Sezina gooide al vanaf haar eerste auditie bij The voice kids hoge ogen. De jury was diep onder de indruk van haar versie van het nummer What about us van P!nk. Uiteindelijk draaiden de coaches Marco, Ali, Anouk en Ilse allemaal voor krullenbol Sezina. “Jij bent materiaal waarmee je naar de finale kunt,” voorspelde haar coach Marco Borsato toen al. Het was voor de zangeres niet de eerste keer dat ze meedeed aan het programma. Drie jaar eerder deed ze al een poging, maar viel toen in de battle-ronde af.

Wil jij Glennis en Sezina samen zien stralen tijdens Whitney – a tribute by Glennis Grace in Ahoy? Koop dan nu je kaartjes voor de show van zondag 8 september in de shop van Margriet.

Lees ook
Interview Glennis Grace: ‘Whitney zit in mijn lijf’

 

Ook interessant