Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Glennis Grace imponeert publiek én jury bij kwartfinale America’s got talent

glennis-grace.jpg

Glennis Grace heeft weer het publiek én de jury weten te imponeren bij America’s got talent. De Nederlandse zangeres gaf tijdens de kwartfinale van de Amerikaanse talentenjacht een vertolking van het nummer Never enough uit de film The greatest showman uit 2017.

Volgens jurylid Simon Cowell stond Glennis Grace er helemaal. “Je pakte het moment. Ik dacht dat je niet hoger kon zingen en toen ging je tóch hoger. Klasse, briljant, fantastisch!” Ook de andere juryleden waren positief. Zo sprak stand-upkomiek, acteur en televisiepresentator Howie Mandel van een “wow-moment”, zo bericht nu.nl. Voormalig Spice Girl Mel B. zei veel respect te hebben voor Grace als alleenstaande moeder, “Die dit maar eventjes flikt”. Glennis, wiens echte naam Glenda Hulita Elisabeth Batta is, heeft een zoontje van tien.

Jasje

De enige kritiek die de zangeres, vooral bekend van haar covers van Whitney Houston-nummers, kreeg was op het zwart-wit gestreepte jasje dat ze droeg. Mel B. zei: “Als je doorgaat, draag dat jasje dan nooit meer.” Hierop reageerde Glennis lachend dat nooit meer te zullen doen.

Bekijk hieronder het optreden van Glennis terug.

Of Grace doorgaat naar de halve finale, is aan het Amerikaanse publiek. De uitslag wordt in de nacht van woensdag op donderdag bekendgemaakt, zo meldt nos.nl.

Bronnen | nos.nl, nu.nl
Foto | Screenshot Youtube

Ook interessant om te lezen

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant