Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Oproep: Margriet zoekt verhalen over ‘reddende engelen’

vriendinnen.jpg

Voor een productie in Margriet zijn we met spoed op zoek naar vrouwen (40+) die op wat voor manier dan ook ‘gered’ zijn. Spreekt deze oproep je aan? Lees verder en deel je verhaal!

Heeft iemand je gesteund op financieel vlak toen je dat heel hard nodig had? Ben je letterlijk uit het water of een brandende auto gered? Was iemand er voor je op een ander belangrijk moment in je leven? En wil je diegene in het zonnetje zetten? Stuur dan een e-mail naar journaliste Nathalie de Graaf: info@nathaliedegraaf.nl. Wie weet, kom jij met je verhaal in Margriet!

Foto | iStock

Lees ook

Bekijk ook

Zeg maar dag tegen al die pluistruien.

Margriet Winter Fair

De feestdagen beginnen al in november! Kom je ook tussen 17 en 23 november naar Margriet Winter Fair in de Brabanthallen? Bestel nu je kaarten.

Op zoek naar (nieuwe) vriendinnen?

Ben je op zoek naar (nieuwe) vriendinnen? Bezoek dan MargrietVriendinnen, een ontmoetingsplek waar je leuke vrouwen kunt leren kennen bij jou in de buurt. Op MargrietVriendinnen vind je veel lokale en regionale vriendinnengroepen waarin leden evenementen organiseren en ideeën en inspiratie delen. Word eenvoudig lid van groepen die je aanspreken en maak nieuwe vriendinnen.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief

Ook interessant