Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Gezocht: de leukste oma van Nederland!

oma.jpg

Ben jij de allerleukste, liefste en actiefste oma die er bestaat? Dan zijn ze naar je op zoek. Wie, wat, waar en waarom? Dat zit zo…

‘Oma’s zijn gewoon top!’

Oma’s van Nederland opgelet

Alle oma’s zijn natuurlijk geweldig. Daarom geeft Gerard Ekdom ze graag de aandacht die ze verdienen. De radiomaker gaat voor de tweede keer op zoek naar de meest fantastische grootmoeder van Nederland. De winnares van de beste oma-verkiezing ontvangt de Granny Award. Wie de leukste, liefste, beste en actiefste oma kent, heeft of misschien gewoon wel ís, kan zich vandaag nog opgeven. Gerard Ekdom: “Vorig jaar kwamen we tot de conclusie dat er zó veel leuke oma’s bestaan. Dus zijn er nog genoeg dames die in het zonnetje gezet moeten worden. Vandaar dat ik nog een editie van de Granny Award heb georganiseerd, want oma’s zijn gewoon top!”

Gerard Ekdom - BNNVARA

Opgeven doe je zo

Wees er wel snel bij, want meedoen kan tot en met 13 april. Inschrijven doe je hier, op de website van Ekdom in de ochtend. Uit alle inzendingen worden de drie leukste oma’s gekozen. De drie genomineerden worden verrast met een feestelijk bezoek van NPO Radio 2-dj Frank van ’t Hof. Op 20 april wordt bekendgemaakt wie de leukste oma van Nederland is, in een extra feestelijke uitzending.

Beeld: iStock, BNNVARA

Lees ook

Bekijk ook

Kun je in de auto ook nauwelijks je tegenliggers zien door die vervelende krassen op je zonnebril? Zo verwijder je ze snel en makkelijk.

Artikelen van Margriet.nl gratis ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant