Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Gezocht: iemand die voor €7.400 per maand op vakantie wil gaan

wereldreis.jpg

Ben je een reislustig type met een passie voor fotograferen? Dan is er een ideale baan voor je! Een rijke familie is op zoek naar iemand die meegaat op vakantie en daar foto’s van kan maken.  

De familie biedt een jaarsalaris van 80.000 Britse pond, wat neerkomt op 7.400 euro per maand.

Vakantiedagen

En het wordt nog beter: de familie neemt alle kosten voor reizen, hotels en eten op zich én je krijgt ook nog eens dertig vakantiedagen. De klus start in februari en je krijgt een contract voor een jaar, met mogelijkheid tot verlenging.

Geweldige kans

De vacature staat op Perflocal, een website waarop je fotografen kunt boeken. Volgens de site is de aanbieding een ‘geweldige kans’, maar vereist de baan ook ‘grote inzet’.

Veeleisende baan

De geschikte kandidaat werkt maximaal tien uur per dag en moet familiemomentjes vastleggen op beeld. Daarvoor moet je bereid zijn om (soms meteen) naar het buitenland te vertrekken, waar je per reis maximaal drie maanden verblijft. Soms keer je maar voor enkele dagen terug naar huis voordat je weer vertrekt naar een bestemming.

Duiken in de Malediven

“We reizen naar plaatsen in Europa, Amerika, Zuid-Amerika en Australië, waar we vakantiehuizen en andere woningen bezitten,” laat de familie weten. “De fotograaf vergezelt ons naar formule 1-races in Monaco en Abu Dhabi, gaat mee duiken in de Malediven, naar carnaval in Rio de Janeiro en op skivakantie in het Franse Val d’Isère.”

Strenge controle

Om in aanmerking te komen voor de baan heb je minstens vijf jaar ervaring nodig met het maken van ‘lifestylefotografie’. En mocht je op de shortlist komen, dan kun je rekenen op een strenge controle van je achtergrond. Maar eerlijk is eerlijk: het blijft een prachtige kans!

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Perfocal
Foto | iStock

Ook interessant