Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Gezocht: foto’s van je gezonde en minder gezonde momenten

oproep.jpg

Margriet zoekt foto’s van je gezonde en minder gezonde momenten. Een kiekje van jou aan het ontbijt of van je favoriete smoothie. Of een foto van je dagelijkse rondje met de hond, je fitnessroutine of vaste hardloopsessie.

Maar we zijn zeker ook benieuwd naar foto’s van die wat minder gezonde momenten, zoals lekker lui luieren op de bank of tóch zwichten voor je favoriete koekje in plaats van te kiezen voor een gezonde boterham. Alles is welkom! Helemaal als je een mooie tussenvorm hebt: dus een recept voor een taart die heerlijk smaakt en er prachtig uitziet, maar die net wat gezonder is. Of een leuke foto van jezelf terwijl je geniet van je eigenhandig gesneden, zelfgebakken groentechips.

De allermooiste foto’s plaatsen we in Margriet. Wil je je foto’s en ervaringen delen? Stuur ze dan naar redactie@margriet.nl met je naam, leeftijd en een korte beschrijving van wie en/of wat er op de foto te zien is. Wie weet, zie je je plaatje mét kort je verhaal begin volgend jaar terug in de Margriet Slank-special!

Ook interessant