Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Gezocht: dé tompoucenkoning(in) van Nederland!

hoe-eet-jij-een-tompouce.jpg

Loopt het water je in de mond alleen al bij de gedachte aan zo’n lekkere geel met roze (of in dit geval oranje), zachte en krokante tompouce? En ben je écht een kei in verkopen? Pak dan je kans, want Hema is voor Koningsdag op zoek naar dé tompoucenkoning(in).

Een dag tussen de tompoucen

Dit jaar kun je je kleedje thuislaten en hoef je niet op zoek naar oude spullen. Want: Hema is op zoek naar topverkopers die op 27 april hun lekkere oranje tompoucen aan de man en vrouw willen brengen. Als je door de winkelketen als verkoper wordt uitverkoren, sta je op Koningsdag achter een kraam met 250 oranjetompoucen. Om te verkopen. Niet om te eten. Al mag je er misschien wel eentje proeven…

Zo doe je mee

Je moet de mensen bij Hema eerst nog wel even overtuigen van je verkoopskills. Dat doe je door een video te maken waarin je solliciteert naar deze droomjob. Vertel, zing, rap of ga op je kop staan en leg uit waarom jij de aangewezen man (of vrouw) bent voor deze klus. En vooral in welke vorm je die heerlijke gebakjes op 27 april als zoetje broodjes over de toonbank laat gaan. Laat je je klanten tompouce happen, maak je tompouce-smoothies of   oranje gebakburgers? Hoe origineler de aanpak, hoe beter. Degene met het beste idee mag met een eigen kraam bij een winkelfiliaal bij hem of haar buurt staan. Verkoop je alle 250 gebakjes? Dan krijg je een cadeaubon van maar liefst € 150. Dat bedrag mag je trouwens ook weggeven aan een goed doel. In dat geval verdubbelt Hema het bedrag.

Wees er snel bij, solliciteren op deze droomklus kan nog tot 12 april!

Ook leuk om te lezen

Aha, dus zó eet je een tompouce!

Supersnelle lastminute tompouce met framboos

Bekijk ook


Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief

Ook interessant