Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Gezinsuitbreiding voor William en Kate na verdrietig verlies

william-kate.jpg

Heuglijk nieuws over prins William en Kate Middleton: de hertog en hertogin van Cambridge zijn een gezinslid rijker. Een harig gezinslid, welteverstaan.

Ze hebben namelijk een nieuwe hond, meldt een bron aan Daily Mail.

Lupo

William en Kate maakten in november bekend dat hun cockerspaniël Lupo was overleden. “Hij zat de afgelopen negen jaar in het hart van onze familie en we gaan hem zo erg missen”, schreven ze over de hond die ze in 2012 als puppy adopteerden.

Lupo was Kates steun en toeverlaat in een moeilijke tijd. William was vlak nadat ze trouwden namelijk vaak weg van huis, omdat hij toen nog voor de Britse luchtmacht werkte. En drie kinderen later was het beestje dat nog steeds. Prins George, prinses Charlotte ̩n prins Louis groeiden met Lupo op. Een groot gemis voor het hele gezin, dus. Maar de nieuwe hond in hun midden, vult die leegte misschien een b̩̩tje op Рal zijn de voetsporen waar hij in treedt natuurlijk niet de minste.

William en Kate met baby George en Lupo in de zomer van 2013. Foto: Brunopress

Nieuwe hond voor William en Kate

William en Kate hebben namelijk een nieuwe puppy, zo meldt een bron aan Daily Mail. En die puppy was er volgens diegene al vlak vóór Lupo overleed. “Ze hoopten dat een jongere hond Lupo wat gezelschap en meer energie zou geven.” De Britse royals zouden opnieuw voor een zwarte cockerspaniël zijn gegaan. En we kunnen daar zelfs al een foto van laten zien.

Lees ook:
Houd híer rekening mee als je een hond in coronatijd wilt aanschaffen

Grote Middleton-hondenfamilie

Leuk detail: het nieuwe hondje is naar verluidt het neefje van Lupo. Kates broer, James Middleton, adopteerde destijds ook cockerspaniëls uit hetzelfde nest waar Lupo vandaan kwam. Eén van die cockerspaniëls kreeg afgelopen zomer een nestje. En uit dát nestje zouden Willian en Kate dus weer een nieuwe puppy geadopteerd hebben. De kans is dus groot dat hun nieuwe viervoeter een van de drie zwartharige cockerspaniëls op deze foto is:

We wachten met smart op de eerste officiële foto die William en Kate zélf van het hondje delen.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Daily Mail
Beeld | Getty

M05

Margriet 05 ligt nu in de winkel! Met daarin deze week: de leukste hobby’s voor binnen, 7x zelfmaken (van vest tot tas), een interview met minister Carola Schouten, rondkomen met minder en nog véél meer. Haal het nummer snel in huis of bestel ‘m online zonder verzendkosten.

Ook interessant