Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

George Michael was inspiratie voor James Cordens Carpool Karaoke

george-michael-anp-2.jpg

De zondag op 53-jarige leeftijd overleden zanger George Michael was de inspiratie voor James Cordens Carpool Karaoke, een populair onderdeel van het televisieprogramma The Late Late Show with James Corden.

George Michael zat vijf jaar geleden in een sketch van James Corden voor Comic Relief, een Britse charitatieve instelling. Corden, toen het meest bekend als karakter Smithy van Gavin and Stacey, zat voor de gelegenheid met George Michael in de auto. De scène begint met een telefoontje van Lenny Henry, acteur, entertainer en stand-upcomedian, vanuit het kantoor van Comic Relief die Cordens karakter Smithy vraagt naar BBC Television Centre te komen om een single voor het goede doel op te nemen. George vraagt of hij mee kan doen, meldt het Britse muziekmagazine NME. Bekijk in de bovenstaande video hoe de sketch verder gaat.

De zanger zei tegen komiek Corden dat hij van de sketch een terugkerend onderdeel moest maken, bericht Metro. “Ik hou al zo lang ik het me kan herinneren van George Michael. Hij was een ware inspiratie. Altijd zijn tijd vooruit”, meldde Corden op Twitter.

De The Late Late Show with James Corden wordt uitgezonden door de Amerikaanse zender CBS.

bronnen: NME en Metro

Lees ook:

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op Margriet.nl/nieuwsbrief

Ook interessant