Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Geniet deze zomer van Margriet!

xx.png

Deze zomer heerlijk wegdromen in de zon met Margriet? Geniet van fijne nummers die je inspireren op het gebied van mode, beauty en lifestyle en mooie verhalen bevatten over gezondheid, maatschappij en persoonlijke ervaringen. En het wordt deze zomer méér genieten dan ooit; het dikste zomernummer, themanummer Italië en de puzzel- en receptenbijlage zijn minivakanties op zich!

Inhoud van de Margriet-zomernummers
De Margriet-zomernummers staan vol met inspiratie, tips en ontspanning! Margriet inspireert je deze zomer met de Grote Zomerhoroscoop, je tuin op z’n zomermooist, heerlijke culinaire recepten en interviews met o.a. Carlo Boszhard. Kom alles te weten over de zomerse beautytrends; een perfecte zomerhuid en vrouwelijke mode voor op de camping en het strand. En nog veel meer!

Nú 6 Margriet zomernummers voor maar 19,95 euro

+ 4 appelflappen van Bakker Bart cadeau!

Deze zomer ook Margriet lezen?
Wacht dus niet langer en neem vandaag nog een Margriet-zomerabonnement. Reageer vóór 12 juni en het eerste zomernummer valt 30 juni in de bus. Het Margriet-zomerabonnement bevat Margriet-nummers 28 t/m 33. De voucher voor de appelflappen ontvangt je binnen vier weken na betaling. De voucher is geldig tot 30 september 2016. Het abonnement stopt automatisch.

Profiteer snel van deze exclusieve zomeraanbieding!

Ook interessant