Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Genezen prins Charles kan niet wachten om zijn familie weer te knuffelen

prins-charles.jpg

Ook prins Charles (71), die het coronavirus heeft gehad, heeft het erg moeilijk met het feit dat hij zijn familie momenteel niet kan zien. De zoon van Queen Elizabeth brengt de coronacrisis ver van zijn familie in lockdown door in Schotland, en mist vooral het gevoel van samenzijn. “Soms wil je mensen gewoon een knuffel geven”, zo laat hij in een interview met Sky News weten.

Charles voert regelmatig videogesprekken met zijn familie, maar zegt dat dit toch anders voelt dan hen persoonlijk te ontmoeten.

‘Verschrikkelijk jammer’

Zo heeft hij zijn vader prins Philip, die komende week 99 jaar zal worden, al een tijdje niet kunnen zien. “Het is verschrikkelijk jammer”, zegt Charles daarover. “Maar gelukkig kan ik ze af en toe via de telefoon spreken. Maar het is toch niet hetzelfde. Soms wil je mensen gewoon een knuffel geven.”

Net als prins Charles in zelfquarantaine

Koningin Elizabeth, die ook al 94 jaar oud is, zit net als prins Charles sinds maart in zelfquarantaine. Zij brengt haar tijd door op Windsor Castle waar ze werkt en ook af en toe een ritje maakt op haar pony.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief

Bron | ABC News
Beeld | Getty

Margriet 24 ligt in de winkel! Met negen pagina’s aan puzzelplezier, zelfmakers voor in de tuin en nog véél meer. Haal het nummer snel in huis of bestel ‘m veilig online zonder extra verzendkosten.

Ook interessant