Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Gemist? Margriets Leontine van den Bos te gast bij Koffietijd

leontine-margriet-koffietijd.png

Wie weet heb je het al gezien, misschien heb je het gemist: gisterochtend schoof hoofdredacteur Leontine van den Bos aan bij Loretta Schrijver en Quinty Trustfull in het RTL-programma Koffietijd. 

Samen met Debby Gerritsen (hoofdredacteur van VIVA) vertelde Leontine uitgebreid over het bijzondere DNA van de vrouwenbladen. Niet alleen het weekblad Margriet kwam aan bod. Het hele merk en alles wat er naast het tijdschrift nog wordt georganiseerd, werd besproken. En natuurlijk blikte Leontine van den Bos al even vooruit naar Margriet Winter Fair, het leukste overdekte winterfeest van Nederland dat aanstaande vrijdag begint!

Margriet Winter Fair

De nieuwste editie van Margriet Winter Fair vindt plaats van 17 tot en met 23 november in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. Daar wil je toch bij zijn? Bestel hier je kaarten en kom gezellig langs!

Heb je Koffietijd gisteren gemist op televisie? Kijk hieronder de aflevering met Leontine terug.

Kun je de video niet afspelen? Klik dan hier om Koffietijd terug te kijken.

Wij hebben natuurlijk met de hele redactie gekeken!

Beeld | RTL XL

Ook leuk om te lezen

Bekijk ook

Beauty-expert Carmen Zomers deelt een mooi en makkelijk trucje om lippenstift aan te brengen. Bekijk de video en zie hoe jij je lippen eenvoudig kunt omlijnen, zonder uit te schieten.

(Kun je de video niet zien? Bekijk ’m dan via deze link)

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant