Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Mijn leven na het winnen van 2,1 miljoen

kasteel.png

We hebben er allemaal wel eens over gefantaseerd: wat zou je doen als je de loterij wint? Voor Linda (53) werd een fantasie werkelijkheid. Ze won een bedrag van 2,1 miljoen euro bij de Postcode Loterij en huurde de zomer daarop een kasteel om met familie en vrienden vakantie te vieren.

“Mijn woonplaats stond op z’n kop toen bleek dat de PostcodeKanjer hier was gevallen. Ik woon in een klein dorpje met 1.400 inwoners, iedereen met een lot had sowieso iets gewonnen.
Maar op één specifieke postcode zou een grote miljoenenprijs vallen. Mijn instelling was: ik ben overal blij mee. Nietsvermoedend stond ik dan ook in het publiek toen Gaston de winnende postcode bekend maakte. Dat bleek die van ons te zijn! Met onze directe buren mochten we ruim 11 miljoen euro verdelen en met twee loten wonnen wij 2,1 miljoen euro. Mijn man en ik keken elkaar stomverbaasd aan toen we dit hoorden. Precies op dat moment is er een foto van ons gemaakt: we lijken net twee debielen.

Andere verwachtingen

Na de prijsuitreiking had ik gek genoeg een hele lastige week. Ik werd heen en weer geslingerd tussen twee uitersten: aan de ene kant was ik ontzettend blij en aan de andere kant maakte ik me zorgen. Zouden mensen nu andere verwachtingen van ons hebben? Gelukkig vind je daar vanzelf je weg in. We werden ook goed begeleid door de Postcode Loterij. Hun advies: als je mensen iets wilt geven, doe dat dan in de vorm van een cadeau. Dat vond ik een geweldig idee. We hebben een kasteel gehuurd in Frankrijk en onze familie en vrienden uitgenodigd voor een vakantie. Het was onvergetelijk. Iedereen ging met tranen in de ogen naar huis.

Tweedehands auto

Het geld heeft ons leven niet heel erg veranderd, maar wel makkelijker gemaakt. Als ik de aardbeien vroeger te duur vond, liet ik ze staan. Nu koop ik ze gewoon. Ook is mijn man minder gaan werken en hebben we een tweede auto gekocht, wel gewoon tweedehands hoor. Daarnaast heeft mijn dochter drie maanden in New York gestudeerd, dat had anders niet gekund. Of geld gelukkig maakt? Een vriendin zegt altijd: “geld maakt niet gelukkig, maar geen geld maakt wel ongelukkig.”

Op 1 juni kan ook jij miljonair zijn! Doe mee met de ZomerKanjer van 12,9 miljoen. Koop hier je lot.

Ook interessant