Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Gek op wijn? Je kunt nu overnachten in een oud wijnvat

wijnvat-overnachten.jpg

Slapen in een oud wijnvat met uitzicht over een uitgestrekte wijngaard: voor wijnliefhebbers klinkt het als dé ultieme droom. En het leuke is, daar hoeft het niet bij te blijven. In het Duitse Sabachwalden staan acht vaten klaar die je kunt boeken voor een unieke overnachting.

Echt ruim zijn de 8.000 liter tellende wijnvaten overigens niet, maar dat mag de pret niet drukken. Je krijgt er namelijk heel veel voor terug: de rust, de unieke locatie en een ervaring om nooit te vergeten.

Bijzonder uitzicht

In het vat hoef je overigens alleen te slapen. Elk stel gasten heeft twee vaten tot zijn beschikking: een wijnvat met een bed en eentje met een toilet en een kleine woonkamer. Een douche is er niet, daarvoor zul je even naar de nabijgelegen boerderij moeten wandelen. Gelukkig maakt het uitzicht alles goed: je kijkt niet alleen uit over een wijngaard, maar ook over het prachtige Zwarte Woud.

Prijskaartje

Lijkt het je wel wat om in zo’n oud wijnvat te slapen? Vanaf € 168 kun je met z’n tweeën een nachtje blijven logeren. Dat is niet alleen inclusief ontbijt en snacks, maar uiteraard ook inclusief wijn. Check de website voor meer info.

Bron | viva.nl
Foto | Schlafenimweinfass

Ook interessant om te lezen

Ook interessant