Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Geen eigen zonnepanelen? Dan gebruik je toch die van je buurman?

house-with-solar-panels.jpg

Er zijn steeds meer mensen die een steentje bij willen dragen aan een duurzamere wereld. Afval scheiden, minder vlees eten, maar ook groene stroom. Wil je graag schone energie van lokale, duurzame bronnen? Misschien kan je buurvrouw die zonnepanelen heeft je helpen!

Margriet samen met ANBO

Zonne-energie van de buurman

Steeds meer mensen wekken zelf hun energie op, bijvoorbeeld met behulp van zonnepanelen. Waarom delen we die niet met elkaar in plaats van stroom te ontvangen van de grote energieleveranciers? Het zou toch ideaal zijn als je zelf kon kiezen van wie je je energie ontvangt? Of ben je aan het overwegen om zonnepanelen aan te schaffen, weet dan dat het mogelijk is om deze energie met je bekenden te delen. Powerpeers zorgt ervoor dat eigenaren van zonnepanelen in contact komen met mensen die geen zonnepanelen hebben, maar die wél graag willen bijdragen aan een duurzamere wereld. Je kunt dus in feite zonne-energie afnemen bij je buurman!

En wat als de zon niet schijnt?

Wist je dat op zonnige dagen veel energie wordt opgewekt die niet nodig is? Deze energie wordt bewaard voor dagen waarop de zon niet schijnt. En anders? Dan garandeert Powerpeers dat je koelkast, wasmachine en verwarming het altijd blijven doen, bijvoorbeeld door energie van windmolenparken op zee.

Heb je zelf zonnepanelen?

Voor eigenaren van zonnepanelen is Powerpeers extra interessant. Deel je je zonne-energie of een gedeelte daarvan met klanten van Powerpeers? Dan ontvang je daarvoor een extra vergoeding.

Besparen met ANBO & Powerpeers

Besparen op je energierekening én een omgeving creëren waar ook de volgende generatie in kan gedijen. Mooi toch? Dat vindt ANBO ook. Daarom zijn ANBO en Powerpeers een samenwerking gestart waarmee ANBO-leden jaarlijks van vijftig procent korting op de vaste leveringskosten profiteren.

Wil je meer weten? Ga naar www.anbo.nl/energie voor de mogelijkheden.

Ook interessant