Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Geboren in juli? Dan ben jij in het bezit van deze geweldige eigenschappen

juli.jpg

Elke maand heeft natuurlijk z’n charme, maar stiekem is juli wel één van de beste maanden om jarig te zijn. Het zonnetje schijnt, alles staat mooi in bloei en iedereen is gewoon net iets blijer. En alsof dat nog niet genoeg is ben je -als jarige in juli- ook nog eens gezegend met de volgende mooie eigenschappen.

Positieve instelling

Als er één iemand gezegend is met een positieve instelling, dan ben jij het wel! Juli-mensen zijn namelijk ontzettend optimistisch ingesteld en (bijna) altijd goedgehumeurd. Volgens onderzoekers heeft dit te maken met het feit dat ze in de zomer geboren zijn. Het zonnetje brengt nu eenmaal het beste in mensen naar boven…

Zorgzaam

Mensen in jouw omgeving mogen zich gelukkig prijzen: juli-mensen vinden het namelijk belangrijk dat anderen zich comfortabel voelen. Ze zijn oplettend, empathisch en ze kunnen andere mensen goed lezen. Daarnaast zijn ze heel toegankelijk en staan ze altijd open voor een goed gesprek.

Passie

Ook je werkgever heeft het goed met je getroffen: juli-mensen geven namelijk altijd de volle 100 procent. Ze gaan rechtstreeks op hun doel af en geven niet snel op, ook niet als ze te maken krijgen met tegenslagen. Ze leggen de lat ontzettend hoog voor zichzelf en nemen geen genoegen met het ‘op-één-na-beste’.

Goed gevoel voor humor

Juli-mensen houden ervan om anderen te laten lachen en zorgen dan ook altijd voor een vrolijke noot in een gesprek. Ze hebben een goed gevoel voor humor en kunnen ontzettend grappig uit de hoek komen, zelfs op de meest onverwachte momenten.

Inspiratiebron

Nog iets waar jij goed in bent: het motiveren van andere mensen. Juli-mensen zijn namelijk kleine energiebommetjes en stralen dit uit naar de mensen in hun omgeving. Ze zijn ambitieus, zelfverzekerd en aanmoedigend. Mensen kunnen dan ook altijd bij jou terecht voor een peptalk, waarna ze er weer helemaal tegenaan kunnen.

Artikelen van Margriet in je mailbox ontvangen? Kijk op margriet.nl/nieuwsbrief

Bron | Libelle.be
Foto | iStock

Ook interessant