Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Na Frekkel en Freddie is er nu Frummel: de nieuwe schattige kerstmascotte

frummel-staatsloterij-kerstreclame.jpg

Het lijkt een jaarlijkse kersttraditie te worden: de schattige dieren in de reclames van de Staatsloterij. De afgelopen twee jaar smolten we weg bij hondje Frekkel en egel Freddie, dit jaar is kitten Frummel dé ster van de kerstreclame.

En dit zwarte katje brengt géén ongeluk. Integendeel…

Bijgeloof

In de reclame van de Staatsloterij is te zien hoe Frummel als laatste overblijft in het nest: niemand wil immers een zwarte kat, die brengt ongeluk. Maar niets is minder waar, ontdekt de oude man die de gok durft te wagen en Frummel adopteert. Het katje brengt juist overal waar hij komt geluk! De boodschap van de reclame? Geloof in je geluk. Bekijk de hartverwarmende reclame hieronder:

Dieren ter adoptie

Omdat overal in het land veel dieren in het asiel zitten die maar niet worden geadopteerd, is de Staatsloterij een samenwerking aangegaan met Dierenasiels.com. Op deze website staat een overzicht van alle katten (en andere dieren) die op dit moment in Nederland in asiels zitten en nog een warm thuis zoeken. En ze zijn allemaal net zo schattig als Frummel. Maar, en hopelijk is dit vanzelfsprekend: laat je niet verleiden door de schattige koppies, en denk goed na voordat je een huisdier aanschaft.

Lees ook:
8x zó kun je een foute hondenfokker herkennen

Bron | Marketingtribune.nl
Beeld | Staatsloterij

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Margriet 53 M53

Margriet 53 ligt nu in de winkel! Het is bijna kerst, en daarom deze week: kerstmenu-tips van chef-koks, de gezichten van 2020, een interview met Anita Witzier en dochter Julia, het belang van decembertradities en nog véél meer. Haal het nummer snel in huis of bestel ‘m online zonder verzendkosten.

Ook interessant