Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Brits Koningshuis deelt déze lieve foto’s van de jarige prinses Charlotte

charlotte.jpg

De enige dochter van Kate Middleton en prins William stal al met die eerste foto vlak na de geboorte iedereens hart. En ze mag dan inmiddels niet meer de jongste telg van het Britse koningshuis zijn, ze is er niet minder schattig op geworden. Speciaal voor haar vierde verjaardag schoot moeder Kate een paar lieve foto’s van prinses Charlotte.

Charlotte Elizabeth Diana werd geboren op 2 mei 2015. En ze is toen, al rustig slapend, aan de wereld geïntroduceerd op de welbekende trappen van de Lindo Wing van het St. Mary’s ziekenhuis in Londen. De Britten waren verrukt over hun prachtige nieuwe prinses. Want ze had mooie donkere haren zoals die van haar moeder, en lieve roze wangetjes.

Koninklijke wuif

Ze is er in haar vier jaar alleen maar schattiger op geworden. En ze gaat steeds meer op haar vader William en oma Elizabeth lijken. Als een echte prinses heeft ze de koninklijke wuif al goed onder de knie. Maar altijd met een ondeugende blik op haar gezicht. Ter ere van haar vierde verjaardag deelden haar ouders drie nieuwe foto’s van Charlotte op het Instagram account van Kensington Palace. De foto’s zijn gemaakt door Kate zelf, in hun achtertuin in Norfolk.

“De hertog en hertogin van Cambridge zijn zeer verheugd om drie nieuwe nieuwe foto’s van prinses Charlotte te delen voor haar vierde verjaardag,” staat er bij de foto’s.

Bron | Instagram
Beeld | ANP/Instagram

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant