Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Brits leger deelt niet eerder vertoonde foto van prins William met kinderen

brits-leger-deelt-niet-eerder-vertoonde-foto-van-prins-william-met-kinderen.jpg

Prins George vierde maandag 22 juli zijn zesde verjaardag. Dit werd gevierd met een aantal lieve, nieuwe foto’s op het officiële Instagram-account van Kensington Palace. En nu worden we ook getrakteerd op een nieuwe foto, gemaakt door het Britse leger.

Ze deelden het kiekje op het officiële Twitter account van het Britse leger, ter felicitatie aan prins George. De foto werd 10 juni gemaakt tijdens een liefdadigheidspolowedstrijd in Wokingham, Berkshire. Op de foto staan William en zijn drie kinderen George, Charlotte en Louis samen met twee militairen en een hond.

Erbij staat geschreven: “Het leger van Londen, inclusief mascotte Domhnall, wenst HRH Prins George vandaag een hele fijne 6e verjaardag. Onze soldaten staan altijd klaar om u te dienen!”

Argwanende blik

Eerlijk is eerlijk – de enorme hond en Charlotte stelen samen de show. De hond, die Domhnall heet, is even groot als Charlotte en dat verklaart misschien haar ietwat argwanende blik die ze op de hond werpt. In de reacties onder het bericht wordt het ook opgemerkt: “ik hou van de drie verschillende reacties op de foto. George gedraagt zich en lacht naar de camera, Louis boze blik zegt ‘haal die camera uit mijn gezicht’ en het maakt Charlotte niets uit, want er is een hond.”

Bron | Twitter
Beeld | ANP

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via 
margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant