Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Man vindt ontroerende flessenpost van jongen aan overleden vriend

flessenpost.jpg

De Amerikaan Steve Mershon (54) struint regelmatig het strand af op zoek naar mooie spullen. Maar deze keer kwam hij wel iets héél bijzonders tegen. 

Hij vond een fles met daarin een briefje. En niet zomaar een briefje, maar ontroerende flessenpost van Jonathan Torres (10) aan zijn beste vriend die overleden is.

Emotionele woorden
Steve was zo geraakt door de woorden dat hij besloot de brief op Facebook te zetten. Het bericht is inmiddels meer dan 2400 keer gedeeld. ‘Beste Daniel, ik vind het heel jammer dat je er niet meer bent. Als je zou leven zouden we voetbal en basketbal spelen, samen met Mattew, Oscar en Brandon. Je was mijn allerbeste vriend en ons favoriete liedje was Austin Moon. Ik hoop dat je het gezellig hebt met Jezus,’ aldus Jonathan.

Post
‘Daniel heeft geluk gehad met een vriend zoals jij. Het spijt me dat hij er niet meer is,’ schreef Steve in zijn Facebookbericht. Hij voegde een door hemzelf geschreven brief aan de fles toe en gooide deze weer terug in zee. De briefschrijver, Jonathan, heeft zich nog niet gemeld.

Bron: Lindanieuws

Ook interessant