Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Snel reserveren: First Dates Hotel zoekt ‘achtergrondeters’

first-dates-hotel.jpg

Fan van First Dates? Dan hebben we dubbel goed nieuws: de opnamen van First Dates Hotel gaan bijna van start. En jij kunt daarbij zijn.

De programmamakers zoeken namelijk nog achtergrondeters. Want lege stoelen en tafels zien er niet gezellig uit op tv.

Smullen

Nee, je krijgt niet betaald voor je acte de présence, maar je kunt wel voor een klein bedrag (tien euro) een heerlijk diner krijgen in het First Dates Hotel. En terwijl je daar met je partner of beste vriendin zit te smullen, kun je ook meegenieten van de heerlijk ongemakkelijke of juist supergeslaagde dates die er plaatsvinden. En o ja, je kunt barman Victor en gastheer Sergio eindelijk eens in het echt zien.

Januari

De draaidagen zijn 18, 19, 20, 25, 26 en 27 januari. Eén voorwaarde die de makers aan achtergrondeters van First Dates Hotel stellen, is dat ze in het zuidoosten van het land moeten wonen. Dat heeft vast met de opnames en snel ter plekke kunnen zijn, te maken. Weten we ook meteen waar het hotel dus ligt… Je kunt jou en je date hier als achtergrondeters opgeven.

65-plussers

En heb je wellicht nog een (schoon)moeder, (schoon)vader, oma of opa die vrijgezel is en op zoek naar een nieuwe liefde – of ben je zelf zoekende? First Dates Hotel is nog druk op zoek naar 65-plussers.

Bron | AD
Beeld | BNN/Estera Marysia

 

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.      

 

Ook interessant