Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Dít kun je verwachten van de finale van ‘Wie is de Mol?’

dit-kun-je-verwachten-van-de-finale-van-wie-is-de-mol-margriet.jpg

Kun jij ook niet wachten op de finale van ‘Wie is de Mol?’. Dan hebben wij goed nieuws voor je: presentator Rik van de Westelaken heeft namelijk in de officiële podcast van het programma alvast een tipje van de sluier opgelicht.

Waar de makers van het programma zich tijdens de opnames aan allerlei coronamaatregelen moesten houden, is dat bij de finale van ‘Wie is de Mol?’ niet veel anders: ook deze ziet er volgens Rik een stuk anders uit dan voorgaande jaren.

“Publiek is niet welkom”

Waar eerdere finales groots werden aangepakt, is dat deze keer heel anders. “Een seizoen is natuurlijk niet af zonder een finale, dus er gaat zeker een finale komen,” zo verzekert presentator Rik ons. De finale zal volgens hem live plaatsvinden, maar wel op een nieuwe locatie. “We zijn ergens in het land, zonder publiek. Publiek is niet welkom. We zijn vanwege corona natuurlijk aan allemaal maatregelen gebonden, maar we gaan een live finale hebben en die wordt volgens mij superspannend.”

Finale ‘Wie is de Mol’ wordt mooie afsluiting

De finale zal wel ‘anders dan anders’ zijn, zo laat Rik weten. Maar dat mag de pret volgens hem niet drukken. “Ik ben me daar al een klein beetje op aan het voorbereiden. Ik ga ervoor zorgen dat het een mooie afsluiting van het seizoen gaat worden.” Dat het dit jaar allemaal wat anders gaat dan voorgaande jaren, was vorig weekend ook al te merken, tijdens de voorlaatste aflevering. Charlotte kreeg toen vlak voor de ontknoping een rood scherm te zien. Normaal gesproken staan er altijd drie finalisten in het programma, maar nu is dus al zeker dat de finale zal gaan tussen Roxanne ‘Rocky’ Hehakaija en Renée Fokker.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.    

Bron | RTL Nieuws
Beeld | AVRO TROS

Ook interessant