Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Dol op escaperooms? Dan is dít echt iets voor jou!

zo-zit-dat-escape-boek.jpg

De escaperoom, een besloten ruimte waaruit je alleen kunt ontsnappen door raadsels en puzzels op te lossen, wordt steeds populairder en gezien als echt familie-uitje. Daarom komt Zo Zit Dat speciaal voor nieuwsgierige kinderen met een spannend Escape Boek.

Het aantal escaperooms in Nederland groeide vorig jaar met 50 procent naar 655. Door het grote succes van deze ‘puzzelkamers’ kwam de Zo Zit Dat-redactie op het idee om een Escape Boek te maken. Vooral omdat de lezer graag zijn of haar hersens flink laat kraken. Want een makkie? Dat is het zeker niet!

Escape Boek

Zo Zit Dat is hét weetjesblad voor nieuwsgierige jongens en meiden van 8-14 jaar. In het gloednieuwe Escape Boek van Zo Zit Dat staat je een groot avontuur te wachten. Door een op hol geslagen tijdmachine belanden professor Breinstein en zijn buurjongen Joost 65 miljoen jaar terug in de tijd… tussen de dino’s! Hoe komen ze ooit weer thuis?! Nou, daar kan jouw (klein)kind misschien wel bij helpen! Puzzel samen terug naar het nu. Het is je énige kans om te ontsnappen aan mysterieuze mummies, bloeddorstige dino’s en briesende Vikingen.

Durft jouw (klein)zoon of (klein)dochter de uitdaging aan? Je koopt het boek in de supermarkt, boekwinkel of via internet. Mis het niet!

Bestel hier het Escape boek en ga samen met je (klein) kind op avontuur! 

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief

Ook interessant