Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Eropuit: Geniet van dagje strand en ga heel voordelig naar The Lion King

the-lion-king.jpg

Krijg jij van dit lekkere lentezonnetje ook zo’n zin om eropuit te gaan? Wij ook! Wat dacht je bijvoorbeeld van een dagje uitwaaien in Scheveningen, met als kers op de taart een spectaculaire avond in het theater? Goed nieuws: deze maand kun je met voordeel naar het theaterspektakel The Lion King!

Heb je de koning der musicals nog niet gezien? Wacht dan niet te lang. De musical is namelijk nog maar een paar weken in Nederland te zien. Bovendien hebben we deze maand een mooie aanbieding in de Theatershop van Margriet.  In de maand mei krijg je namelijk 30% korting op geselecteerde voorstellingen!

The Lion King

The Lion King vertelt het verhaal van de leeuwenwelp Simba, de toekomstige Leeuwenkoning. Simba begint aan een lange reis op weg naar volwassenheid. Deze reis is vol gevaren, maar ook gevuld met nieuwe vriendschappen, ontluikende liefde en groeiend zelfvertrouwen.

Met verbluffend mooie decors, prachtige kostuums en de bekende muziek van Elton John en Tim Rice kan het niet mis gaan. Dat wordt gegarandeerd een buitengewoon spectaculaire avond. Deze musical is geschikt voor jong en oud, dus wacht niet langer en ga snel een bezoekje inplannen voor deze bijzondere musical. Bestel je kaarten hier.

Voorwaarden

De aanbieding is geldig op 15, 16, 17, 22, 23, 24, 29 en 31 mei. Kijk hier voor tijden en kaartjes.

 

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op
margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant