Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Waar is Erica Terpstra? Dit is er met haar aan de hand

erica-terpstra-ik-vind-reizen-prachtig-ben-extreem-nieuwsgierig.jpg

De oplettende tv-kijker zal vast gemerkt hebben dat Erica Terpstra al een tijdje niet op de buis te zien is geweest. Opvallend, omdat ze normaal gesproken wel voorbij komt met haar reisprogramma of tijdens de Olympische Spelen.

De reden? De voormalig zwemkampioene en presentatrice ligt in het ziekenhuis.

Erica Terpstra in het ziekenhuis

Terpstra (78) is voor de tweede keer in korte tijd geopereerd aan haar enkel, meldt RTL Boulevard. Ze mag voorlopig niet lopen en moet nog minstens een week in het ziekenhuis blijven. De presentatrice vertelt aan Boulevard dat het allemaal goed komt, omdat ze “een fantastische chirurg” heeft die “heel slimme dingen heeft gedaan”.

De chirurg zou gezegd hebben dat ze eind dit jaar niet de Vierdaagse zal kunnen lopen, “maar verder loop je weer als een kievit”. Volgens Margriet Zegers, de manager van Terpstra, moet ze haar been nu rust geven en wordt het gips daarna vervangen door loopgips. Zo wordt ze weer wat mobieler. Tegen het AD zegt ze: “Vandaar dat je haar nu niet op tv ziet om in programma’s te praten over de Olympische Spelen. Ze zou niets liever doen, maar het belangrijkste nu is dat de boel goed heelt. En dan is op pad te gaan met een rolstoel niet zo verstandig.” 

Reizen

De afgelopen jaren bezocht Terpstra allerlei prachtige plekken op de wereld voor haar reisprogramma bij Omroep MAX. “Joh, ik vind het prachtig, die reizen, want ik ben bijna extreem nieuwsgierig”, vertelde ze ons daarover. Het hele interview lezen, waarin ze meer vertelt over haar optimisme, kinderen en scheiding? Dat doe je hier.

Lees ook:
Erica Terpstra: ‘Ik vind reizen prachtig, want ik ben extreem nieuwsgierig’

Bron | RTL Boulevard, AD
Beeld | Marloes Bosch

Margriet Extra 5 zomer vakantie

In de zomer wil je maar één ding: achterover leunen met een koud drankje en een tijdschrift, een mooi verhaal of een leuke puzzel. In de nieuwe Margriet extra: Vakantie! vind je het allemaal in één grote zomerspecial (alleen het drankje moet je zelf even regelen). Bestel Margriet extra: Vakantie! nu online of haal ‘m in de winkel.

Ook interessant