Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Grease 3 komt eraan: ‘Tell me more, tell me more!’

grease.jpg

Meer dan veertig jaar na de vrolijke musical Grease (1978), gevolgd door Grease 2 (1982), heeft filmmaatschappij Paramount bekendgemaakt dat ze werkt aan een derde film. Het wordt een prequel, wat betekent dat de film zich afspeelt vóór het verhaal van Grease 1.

De film wordt gebaseerd op het nummer Summer Nights uit Grease en heeft dan ook heel toepasselijk de voorlopige titel Summer Loving.

Wat is er die zomer gebeurd?

Het verhaal zal draaien om de eerste ontmoeting tussen Sandy Olsson (Olivia Newton-John) en Danny Zuko (John Travolta) tijdens de zomervakantie in Australië, voordat ze elkaar weer tegenkwamen op Rydell High.

In het nummer Summer Nights bezongen de twee lovebirds ieder een eigen versie van de zomer. Volgens Sandy was het allemaal heel onschuldig: ‘He got friendly, holding my hand’, terwijl Danny toch echt meende dat er meer was gebeurd: ‘She got friendly, down in the sand… She was good, you know what I mean’. Krijgen we dan eindelijk antwoord op de vraag wat er die zomer écht is gebeurd?

Wie o wie

Het script wordt geschreven door John August, die onder meer bekend is van Charlie and the Chocolate Factory, en de Aladdin live-action film die binnenkort verschijnt. Verder is er nog veel onduidelijk en gaan er vooral veel geruchten rond. Wij kunnen in elk geval niet wachten tot we weer voluit mee kunnen blèren met alle vrolijke nummers.

Bron | Bustle.com
Beeld | ANP

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.  

Ook interessant