Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Dág hitte: er komt nu eindelijk een einde aan die plaknachten

hitte-slaapkamer-plaknachten-margriet.jpg

Heb jij afgelopen nacht ook eindeloos liggen woelen voordat je in slaap kon vallen, mede door de hitte? Dan hebben wij goed nieuws voor je: er komt nu eindelijk écht een einde aan die vieze plaknachten.

Vanaf vanavond komt er namelijk een heerlijk frisse lucht onze kant op.

‘Absurd warm’

Volgens Buienradar waren de temperaturen van afgelopen nacht ‘absurd warm’. Op veel plekken was het zelfs rond 05.00 uur nog boven de 24 graden. Dit soort plaknachten gaan ons natuurlijk niet in de koude kleren zitten: we brengen onze dag een stuk minder uitgerust door. Gelukkig kun je je airco binnenkort weer opbergen, want er komt aardig wat verkoeling onze kant op!

Lees ook
18 afkoeltrucjes om lekker te slapen tijdens een hittegolf

Plaknachten door hitte zijn verleden tijd

Vandaag wordt nog een warme dag. Lokaal kan het nog 29 graden worden, maar vanaf vanavond gaat het weer flink afkoelen. Helaas krijgen we dan ook weer meteen te maken met het andere uiterste: op veel plekken krijgen we namelijk vanaf morgen te maken met wind, onweer en zelfs hagel. Slapen zul je de komende tijd wellicht een stuk beter doen, want in de nachten wordt het zo rond de 16 graden. En dat is natuurlijk een stuk aangenamer dan de 24 graden van afgelopen nacht.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | RTL Nieuws
Beeld | iStock

Voice Algemeen

Heb je geen tijd om vanuit je luie stoel je favoriete tijdschrift te lezen, maar wil je wél op de hoogte blijven van het beste van Margriet? Dan hebben wij iets leuks voor je: je kunt vanaf nu praten met Margriet via je Google Home óf Google Assistent op je telefoon of tablet. Zo heb je heel makkelijk toegang tot allerlei extra leuks. Benieuwd? Klik hier om direct met Margriet te praten. Meer uitleg nodig? Klik dan hier.

Ook interessant