Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Tikkeltje ongemakkelijk: eerste foto van koning Albert, koningin Paola én prinses Delphine

eerste-foto-van-koning-albert-koningin-paola-en-delphine-boel.jpg

De Belgische koning Albert en koningin Paola hebben voor het eerst samen prinses Delphine ontmoet, Alberts buitenechtelijke dochter. Van die eerste ontmoeting is een foto gemaakt, die het Belgische koningshuis naar buiten heeft gebracht.

En die voelt toch wat ongemakkelijk aan.

Koning Albert en prinses Delphine Boël

Mocht je het gemist hebben: Delphine Boël (52) mag zich na een jarenlange rechtszaak sinds deze maand prinses noemen. Koning Albert (86) gaf de juridische strijd op en erkende haar als zijn biologische dochter, die hij tijdens zijn huwelijk met koningin Paola met een ander kreeg. Op de foto gaan met het resultaat van de affaire van je man; geen enkele vrouw zou daar om staan te springen. Het is en blijft ongemakkelijk. Toch glimlacht Paola naar de camera van het koningshuis.

Koning Albert koningin Paola Delphine Boel Margriet

Lees ook:
Deze 53-jarige man beweert de zoon van prins Charles en Camilla te zijn

‘Tijd voor vergeving, genezing en verzoening’

Je zou toch dolgraag een vlieg op de muur willen zijn ten tijde van die ontmoeting. Gelukkig laten de drie er zelf iets over los: ‘Tijdens onze ontmoeting in het kasteel Belvédère heeft ieder van ons, in sereniteit en met empathie, uiting kunnen geven aan zijn gevoelens en ervaringen’, zo luidt de verklaring. ‘Na het tumult, het lijden en de verwondingen, is het tijd voor vergeving, genezing en verzoening. Samen hebben we besloten om deze nieuwe weg in te slaan. Dit zal geduld en inspanningen vergen, maar we zijn vastberaden.’

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Blauw Bloed
Beeld | ANP

Eenzaamheid is niet alleen een groot probleem onder ouderen, maar ook onder jongvolwassenen. Daarom heeft Margriet het initiatief Margriet Belbuddy’s in het leven geroepen: Margriet-vrijwilligers bieden een luisterend oor aan iedereen die wel een praatje kan gebruiken. Van maandag t/m vrijdag van 18.30 tot 22.00 uur zitten onze Margriet Belbuddy’s voor je klaar via 088 076 77 00. Kijk voor meer informatie op Margriet.nl/belbuddys.

Ook interessant