Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Dit zijn de eerste beelden van Heel Holland bakt

heel-holland-bakt-2018-2019.jpg

Heel Holland klaar, kijken maar! Vanaf zondag kunnen we weer genieten van heerlijke (mis)baksels, de kritische blik van Janny en Robèrt én de grappen van André van Duin in Heel Holland bakt. We trakteren je op de eerste beelden en stellen je voor aan de kandidaten van de thuisbakkerscompetitie.

Winterversie Heel Holland bakt

Op de beelden zien we wie de kandidaten zijn in dit nieuwe seizoen. De opnames waren dit jaar later dan voorheen, omdat Heel Holland bakt voor het eerst in de wintermaanden te zien zal zijn.

Wie overleeft de Proefdag?

De eerste aflevering staat in het teken van de zogeheten Proefdag, waarop vijfhonderd potentiële kandidaten aan de slag gaan. Vijftien van hen – tien vrouwen en vijf mannen – volbrengen vervolgens twee zogeheten buitenbakopdrachten. En daarmee valt voor tien gelukkige en kundige thuisbakkers uiteindelijk een plekje in de enige echte baktent te verdienen. Dat bericht ad.nl.

Gaat dat zien!

Bekijk hieronder de eerste beelden van het gloednieuwe seizoen. En bekijk hier de introducties van alle kandidaten. Wat gaan ze ervan bakken?

Het zesde seizoen van het populaire bakprogramma begint zondag 9 december om 20.20 uur op NPO 1.

Bronnen | Heel Holland bakt, AD
Foto | MAX/Roland J. Reinders

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant