Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Edwin Spee heeft een nieuwe liefde: ‘Uit het niets liep ze mijn leven binnen’

edwin-spee.jpg

Edwin Spee, de man van de in maart overleden Bibian Mentel, heeft een nieuwe liefde. Op Instagram omschrijft hij hoe dat voelt en dat Bibian hem dit zo gegund had. ‘Ik weet zeker dat jullie gelijk een klik zouden hebben met elkaar.’

Enkele weken geleden liep ze ineens zijn leven binnen, schrijft Spee. Het voelde vanaf de eerste seconde vertrouwd met Mandy, niet alleen voor hemzelf, maar ook voor de kinderen Bella, Laila en Julian.

Edwin Spee

‘Liefde is… onvoorspelbaar’, zo begint hij zijn post. Spee beschrijft hoe erg hij Bibian mist, en dat liefde zo ingewikkeld kan zijn, maar ook zo eenvoudig. ‘Je kan jezelf liefde gunnen en jezelf liefde onthouden. Als de liefde van je leven door de dood uit het leven wordt gegrepen, dan sterft er ook een deel van jou en is je hart zo gebroken dat je denkt dat het nooit meer te repareren valt.’

‘Lieve Bieb, wat jij zo graag wilde en ik nooit in geloofde is gebeurd’, schrijft Spee eerlijk. Ze zal Bibian nooit kunnen vervangen, maar zijn hart durft weer te lachen.

Lees hier de meest recente columns van Edwin Spee:
Edwin: ‘Wat me stoort, is hoe mensen omgaan met hun gezondheid’
Edwin: ‘Toen drong het tot me door dat ik mijn schatje nooit meer zou zien’
Edwin Spee over leven zonder Bibian: ‘Ik ben verdrietig, maar niet ingestort’

Bron | Instagram
Beeld | Mariel Kolmschot

Margriet Podcast Onder Artikelbeeld

Nu op Margriet.nl: nieuwe afleveringen van ‘Mijn verhaal’ de podcast! In dit tweede seizoen van de indrukwekkende podcastserie gaan we wederom in gesprek met vrouwen met een bijzonder verhaal. Met verhalen over verlies, bijzondere liefdes en ingrijpende ervaringen. Beluister vanaf 1 september iedere woensdag een nieuwe aflevering op Margriet.nl/podcast.

Ook interessant