Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Echtgenoot verrast vrouw met 500 rozen na laatste chemo

500rozen.jpg

De Amerikaanse Alissa weet niet wat ze ziet als haar man tijdens haar laatste chemokuur vijfhonderd rozen laat aanrukken. 

Hoewel Alissa nog een paar operaties voor de boeg heeft, is het afsluiten van de chemokuur een grote stap in haar reis naar genezing, zo schrijft haar man Brad Bousquet op zijn Facebookpagina. Om dit moment te vieren, en om haar te laten zien hoeveel hij en haar vrienden en familie van haar houden, wilde hij graag iets speciaals voor haar doen: hij vroeg iedereen hem te helpen haar te overstelpen met rozen.

10 dollar voor elke roos

Om Alissa’s dappere gevecht tegen kanker te eren, vroeg hij 1o dollar voor elke roos, zodat hij in haar naam een donatie kon doen aan een instituut dat kankeronderzoek doet. “We hadden al snel honderd rozen, toen driehonderd rozen, toen vierhonderd,” vertelt hij. Bij vijfhonderd rozen vond hij het wel genoeg, het geld dat daarna nog binnenkwam reserveerde hij volledig voor het kankeronderzoek.

‘Holy moly!’

Voor de vijfhonderd rozen waren zesendertig vazen nodig, die in zes kleine manden werden bezorgd. Alissa’s dochters en vier van haar beste vrienden hadden de eer om Alissa ermee te verrassen. Op de video is duidelijk te zien dat ze dit niet had zien aankomen. ‘Holy moly!’ blijft ze herhalen.

Uitgedeeld aan andere patiënten

Na de verrassing hebben Alissa en Brad de rozen uitgedeeld aan de andere patiënten, als geschenk van hun gezin. “Dit vond ik één van de mooiste momenten,” aldus Brad. “Veel mensen kregen tranen in hun ogen toen ze het kaartje lazen dat ik voor ze geschreven had.”

Uiteindelijk wilden meer dan honderdzeventig families een roos kopen voor Alissa en is er meer dan € 4500 euro voor kankeronderzoek opgehaald!

 

 

Ook interessant