Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Duurzaam wonen, je huis knapt er een stuk van op!

langlevejehuis-voornemens.jpg

Lang leve je Huis! Hang de slingers maar op. Want je gaat beter wonen. Duurzamer. Hè gat, moet dat? Nee, maar het mag wel. En het is nog leuk ook. Want je voelt je er lekker bij. En het scheelt een hoop geld.

Doe de test op www.langlevejehuis.nl en kijk wat er bij jou thuis beter kan. Wij geven je inspiratie. En advies. Simpel en praktisch. Want je hebt geen uren de tijd.

Voor wie? Voor iedereen die woont, of je nou huurt of koopt. Voor iedereen die zijn huis wil verbeteren en daarbij ook een heel klein beetje de wereld. Voor jou?

Waarom? Duurzaamheid en daarmee duurzaam wonen is actueler dan ooit. Er worden vanuit de overheid steeds meer regels opgesteld om deze duurzame ontwikkeling te stimuleren. Lang leve je Huis beseft dat de hoos aan informatie en regels overweldigend kan zijn en misschien niet altijd even duidelijk voor jou. Wat kan jij doen om duurzaam of duurzamer te wonen? En waar begin je? Langlevejehuis.nl helpt je daarbij. Met tips, informatie en een stappenplan afgestemd op jouw persoonlijke situatie en ambitie.

Ook interessant