Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Duitse media onder de indruk van ‘bildschöne’ prinses Amalia

amalia-willem-alexander-lech-margriet.jpg

Dat prinses Amalia met haar vijftien jaar al een prachtige dame is, wisten we natuurlijk al. Maar haar schoonheid valt nu ook over de grens op, dankzij nieuwe foto’s die zijn gemaakt in Lech.

Willem-Alexander, Máxima en de prinsessen zijn op wintersport in het Oostenrijkse ski-oord Lech. En, zoals elk jaar, vond daarbij ook een fotomoment voor de pers plaats. Volgens onze oosterburen was het dit keer niet Máxima, maar haar oudste dochter Amalia die de show stal.

Net een model

Haar vader mocht dan wel een fotobommetje met zijn neefje Claus doen, de Duitse media raakten niet uitgepraat over de bildschöne kroonprinses. ‘Zo mooi als een model,’ kopt het Duitse tijdschrift Bunte bijvoorbeeld.

Lech Margriet

Vader en dochter

De schrijver van het stuk roemt Amalia om haar uitstraling voor de camera’s en smelt bij de foto’s waarop ze alleen met Willem-Alexander staat. “Je ziet meteen dat vader en dochter elkaar goed begrijpen.”

Willem-Alexander Amalia Lech Margriet

Elegante tiener

Ook het Duitse blad Stern is onder de indruk van Amalia. “Het kleine meisje is een elegante, zelfverzekerde tiener geworden,” klinkt het. Hopelijk krijgt Amalia ook iets van deze complimentenregen mee. Die heeft ze namelijk meer dan verdiend!

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief. 

Bron | Bunte, Stern
Beeld | ANP

Ook interessant