Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Droombaan: luxe resort op de Malediven zoekt een creatieve boekenwurm

resort-malediven.jpg

Heb jij een passie voor lezen, lijkt het je leuk om je liefde voor boeken ook op andere mensen over te brengen en staat een bezoek aan de Malediven al jaren op je bucketlist? Dan hebben wij goed nieuws: het luxueuze resort Soneva Fushi is op zoek naar een enthousiaste boekverkoper…

De functieomschrijving leest als een droomaanbieding. Deze baan bij een resort op de Malediven is dan ook (bijna) te mooi om waar te zijn voor creatieve schrijvers die van lezen houden.

Bloggen vanaf een droomeiland

Als je deze baan weet binnen te slepen, wordt het je taak om de gasten van het resort warm te laten lopen voor de boeken die je in de aanbieding hebt. Daarnaast moet je zo nu en dan een cursus creatief schrijven geven én een blog bijhouden over je leven in het paradijs. Klinkt niet verkeerd, toch?

Schitterend uitzicht

De eigenaar van de boekwinkel van dit resort op de Malediven, Philip Blackwell, zei tegen de Britse krant The Guardian dat het loon weliswaar niet hoog is. ‘Maar de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn ongeëvenaard.’ Dat willen we wel geloven met het tropische klimaat en dat schitterende uitzicht op zee, strand en palmen!

Nog niet overstag? Misschien kunnen deze foto’s van het paradijselijke eiland je overhalen:

Bron | dailymail.co.uk
Foto’s | iStock en Instagram

Ook fijn om te lezen

 

Ook interessant