Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Droombaan: iemand die de wereld wil zien én proeven

vacature-droombaan.jpg

Sommige fijnproevers zeggen dat je een land pas leert kennen als je lokale lekkernijen hebt geproefd. Bij het Britse bedrijf Vibrant Vegan nemen ze die wijsheid heel serieus. Hier kun je namelijk sinds kort solliciteren op een functie waarbij je rond de wereld reist én op alle plekken nieuwe veganistische ingrediënten en recepten gaat uitproberen.

Stel je voor, de ene werkweek struin je langs een kleurrijke markt in India en een week later proef je van de allerlekkerste avocado’s in Mexico. Het zou zomaar eens realiteit kunnen worden als je solliciteert op de functie van ‘Director of Taste’ bij Vibrant Vegan. Het bedrijf zoekt namelijk iemand die een goede smaak heeft en zin heeft om in India, China, Turkije, Chili, Mexico en Japan te speuren naar de nieuwste veganistische ingrediënten en recepten.

Goede voorwaarden

Deze droombaan laat je niet alleen veel reizen, je hebt ook nog eens recht op prima arbeidsvoorwaarden. Het salaris bedraagt omgerekend zo’n 58.5800 euro voor een functie van 35 uur per week. Daarnaast worden alle onkosten, zoals reis, accommodaties en eten, vergoed. En heb je tijdens al dat gereis nog niet genoeg van de wereld gezien? Geen punt. Je hebt namelijk ook gewoon recht op 28 vakantiedagen per jaar.

Functie-eisen

In de vacature staat logischerwijs dat er wel van je verwacht wordt dat je veel van huis bent. Daarnaast moet je op z’n minst drie jaar ervaring hebben in de voedselindustrie of als kok. Bovendien moet je een grondige smaaktest ondergaan om te zien of je palet op het vereiste niveau is. Ook carnivoren kunnen gewoon solliciteren: het is geen vereiste dat de toekomstige Director of Taste ook privé een veganistsiche lifestyle hanteert. Wel wordt er van je verwacht dat je je tijdens je werk focust op plantaardig eten.

Bron| Vibrant Vegan
Beeld| iStock

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.  

Ook interessant